برترین فایل های درسی

برترین فایل های درسی

برترین فایل های درسی

برترین فایل های درسی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1387 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3



فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 4

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 8

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 8

مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 9

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 9

1- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 9

2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 10

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 10

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 11

تعریف:...................................................................................................................................................................... 11

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 12



فصل دوم - روش انجام کار................................................................................................................... 13

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14

بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)......................................................................................... 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 16



فصل سوم - امور مالی طرح................................................................................................................... 17

جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش...................................................................... 18

جدول 2 میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)............................... 19

جدول 3 میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)............................................ 20

جدول 4 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385........................................... 21

جدول 5 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%................................................................ 22

جدول 6 میزان مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379........................................................................... 22

نمودار 1 بررسی روند مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379................................................................ 23

جدول 7 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال 1385....................................................................... 23

سال 1379............................................................................................................................................................... 23

سال 1380............................................................................................................................................................... 27

سال 1381............................................................................................................................................................... 30

سال 1382............................................................................................................................................................... 33

جدول 8 میزان صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379.......................................................................... 37

نمودار 3 روند صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379......................................................................... 37

جدول 9 میزان کشمش مورد نیاز تا سال 1389.................................................................................................... 38

نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه..................................................................... 38

جدول 10 هزینه تامین ماشین آلات خط تولید...................................................................................................... 39

جدول 11 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح........................................................................................................... 40

جدول 12 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی............................................................................................ 40

جدول 13 هزینه های ساختمان و محوطه سازی.................................................................................................... 41

جدول 14 برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی........................................................................................ 42

جدول 15 هزینه وسایل حمل ونقل......................................................................................................................... 43

جدول 16 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 43

جدول 17 برآورد کل سرمایه گذاری ثابت............................................................................................................. 44

جدول 18 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی........................................................................................................... 44

جدول 19 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 45

جدول 20 برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید 2000تن کشمش در سال......................... 45

جدول 21 سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران....................................... 46

جدول 22 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 47

جدول 23 برآورد برق مصرفی واحد.................................................................................................................... 47

جدول 24 میزان آب مصرفی (روزانه)................................................................................................................... 48

جدول 25 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................ 48

جدول 26 براورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 49





فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................. 50

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 51



























خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .






مقدمه :

به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت (به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کن های صنعتی تهیه می شود کشمش گفته می شود . کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین حاصل از انگور می باشد . تاریخ تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000 سال قبل برمی گردد . تصور می رود که کشف کشمش به طور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد .

از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد . ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است . بهتر است قبل ز وارد شدن به مبحث روش های تولید و سورت کشمش ، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود .

حبه انگور از سه قسمت پوست ، گوشت و هسته تشکیل شده است . پوست در حدود 7 تا 12 درصد وزن حبه را تشکیل داده و نقش حفاظتی از میوه را بر عهده دارد . در پوست حبه های انگور مواد رنگی مختلفی وجود دارد . رنگ سبز در ارقام مختلف انگور مربوط به میزان سبزینه ای است که درون پوست میوه می باشد ، که در مراحل اولیه رشد میوه زیاد بوده ولی با پیشرفت مراحل رشد از میزان آن کاسته می شود . رنگدانه ها اکثراً درون پوسته حبه انگور قرار دارد و فقط کمی از آنها درون گوشت انگور بصورت معلق در داخل یاخته ها دیده می شود . میزان مواد رنگی درون حبه ها بر حسب نوع و رقم انگور ، شرایط جوی ، دوران رشد و میزان محصول متفاوت می باشد . عوامل محطی مانند نور ، دما ، رطوبت و مواد غذایی خاک بر میزان رنگدانه ها اثر دارند .

ضخامت پوست حبه در ارقام مختلف متفاوت بوده و در انبارداری و حمل و نقل عامل مهمی به شمار می رود . پوست حبه در مقایسه با گوشت آن دارای مقدار ویتامین بیشتری است . تعداد زیادی آنزیم های پلی فنل اکسیداز در پوست میوه انگور وجود دارد . تعداد هسته موجود در داخل حبه انگور به ارقام آن بستگی دارد و تعداد آن تا 4 عدد نیز ممکن است برسد . اندازه و شکل هسته ها بسته به نوع انگور تا 10 درصد از وزن حبه را تشکیل می دهد . هسته ها دارای 2 تا 10 درصد چربی و 7 درصد تانن می باشد . وجود هسته در انگور از بازار پسندی آن برای مصرف تازه خوری می کاهد . اندازه هسته رابطه مستقیمی با اندازه حبه انگور دارد . چرا که منبع اصلی تولید هورمون جیبرلین می باشد . گوشت انگور به طور کلی نزدیک به 82 تا 86 درصد از وزن کل خوشه را شامل می شود . و مهمترین قسمت انگور و بخش خوراکی میوه به شمار می رود . مواد تشکیل دهنده میوه انگور بسته به نوع رقم و شرایط آب و هوایی محل کاشت و درجه رسیدگی آن متفاوت است .

بیشترین درصد وزن حبه را آب تشکیل می دهد . میزان آب انگور در ارقام مختلف با توجه به چگونگی وضع رویشی و درجه رسیدگی میوه متفاوت بوده و بین 70 تا 80 درصد متغیر است . سایر مواد شیمیایی از قبیل قندها ، اسیدهای آلی ، مواد ازته ، رنگدانه ها و غیره به صورت محلول در آن قرار دارند . در آب انگور تارتارات پتاسیم و نمک های معدنی ، منیزیم ، آهن ، منگنز و سیلیس وجود دارد .

قسمت اعظم مواد جامد محلول انگور را کربوهیدرات تشکیل می دهد . کربوهیدرات پس از آب بیشترین ماده تشکیل دهنده انگور است . مقدار قابل توجهی از مواد قندی در نتیجه عمل فتوسنتز در برگ ها ساخته شده و در حبه انگور و سایر قسمت های دیگر گیاه ذخیره می شود .

عمده ترین قندهای انگور گلوکز و فروکتوز است که در حدود 98 تا 99 درصد مواد قندی حبه انگور را تشکیل داده و به طور کلی 12 تا 27 درصد از وزن حبه را شامل می شود .

نسبت گلوکز در اوایل مراحل رشد بیشتر از فروکتوز بوده ولی با پیشرفت دوران رشد و رسیدن حبه ها میزان گلوکز و فروکتوز حبه برابر می شود . علاوه بر قندها ، انگور دارای اسید تارتاریک و اسید مالیک فراوانی است که خدود 90 درصد کل اسیدهای انگور را شامل می شود . اسید سیتریک نیز در زمان رسیدن انگور به مقدار بسیار ناچیزی حدود 0.02 تا 0.03 درصد میوه وجود دارد .

میزان اسیدها نیز در ارقام مختلف مقفاوت است . میزان پراکندگی قند و اسید در حبه ها عکس هم می باشند . یعنی بیشترین مقدار قند در زیر پوست وجود دارد . و تدریجاً به سمت هسته از مقدار آن کاسته می شود . دمای محیط اثر مستقیم بر روی میزان اسید انگور دارد. در مناطق سرد میزان اسید انگور بیشتر از مناطق گرم می باشد . مواد ازته موجود در انگور به صورت نیترات ها ، اسیدها و آمین ها وجود دارد . در آب انگور ازت به صورت نیترات آمونیوم موجود بوده که بر حسب نوع و ئقم انگور میزان آن متفاوت می باشد . انگور با مقایسه با سایر میوه ها دارای تیامین و اسید نیکوتینیک بسیار بالایی است .

ریبوفلاوین و اسید فولیک نسبت به نور حساس بوده و مقدار زیادی از آنها به هنگام آب گیری میوه از بین می رود . در ارقام مختلف میزان اسید اسکوربیک یا ویتامین c متفاوت بوده و مقدار آن بین 1- 5.12 میلی گرم در هر 100 گرم ماده تازه گزارش شده است . قسمت اعظم این ویتامین در اثر فرآیند خشک کردن و تهیه کشمش از بین می رود . در زمان رسیدن میوه مقدار یادی از ویتامین ها درون حبه تشکیل می شوند .



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید کشمش (سورت و بسته بندی)

محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 37 نفر می باشد .



مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر می گردد.





مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید کشمش به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کشمش استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .


پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل در 46 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1279 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل در 46 صفحه ورد قابل ویرایش



فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

فصل اول..................................................................................................................................................................... 5

کلیات.......................................................................................................................................................................... 5

مقدمه :........................................................................................................................................................................ 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :.............................................................................................................................. 6

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 6

مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................................. 6

دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................................... 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................................... 7

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 8

مشخصات کلی محصول............................................................................................................................................. 8

شماره تعرفه گمرکی................................................................................................................................................... 9

شرایط واردات و صادرات :....................................................................................................................................... 9

استانداردهای ملی و جهانی..................................................................................................................................... 10

قیمت تولید داخلی و جهانی محصول..................................................................................................................... 11

موارد مصرف و کاربرد:........................................................................................................................................... 11

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول........................................................................ 11

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول............................................................................................ 12

وضعیت عرضه و تقاضا............................................................................................................................................ 13

بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 13

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85................................................................ 13

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه......................................................................................................................... 14

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن................................................................. 16

بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم.......................................................................... 17

بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول : 17

تکنولوژی های موجود:............................................................................................................................................ 17

خط تولید نودل خشک شده :.................................................................................................................................. 18

در روش دوم فرایند تولید نودل , محصول سرخ میشود ....................................................................................... 18

خط تولید نودل سرخ شده....................................................................................................................................... 19

شرح تکنولوژی مورد نظر:....................................................................................................................................... 19

روش تولید طرح)با رسم نمودار(............................................................................................................................ 19

نمودار تولید :........................................................................................................................................................... 22

مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 22

مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 22

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس......................................... 23

1- اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 23

2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 23

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 23

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 24

تعریف:...................................................................................................................................................................... 25

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 25

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 25

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 27

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 27

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 28

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 28

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح :.............................................................................................................. 29

در مکانیابی صنایع اولویت دار برای استقرار در هر منطقه عوامل مشروحه در ذیل مد نظر بوده است:............. 29

الف- منابع طبیعی و مواد اولیه................................................................................................................................. 29

ب- نیروی انسانی.................................................................................................................................................... 29

ج- سرمایه و منابع مالی............................................................................................................................................ 30

د- امکانات زیربنایی................................................................................................................................................. 30

ه- امکانات خدمات پشتیبانی تولید......................................................................................................................... 31

ز- موقعیت جغرافیایی.............................................................................................................................................. 31

ح- شرایط طبیعی..................................................................................................................................................... 32

گروه بندی صنایع براساس فاصله محل استقرار صنایع با بازارهای مختلف.......................................................... 32

صنایع را بر حسب اصلی ترین عوامل موثر در مکانیابی آنها می توان در 5 گروه به شرح زیر طبقه بندی کرد. 33

گروه بندی صنایع جهت مکانیابی براساس صنایع عمومی و صنایع تخصصی....................................................... 33

الف - صنایع عمومی................................................................................................................................................ 33

ب- صنایع تخصصی................................................................................................................................................. 33

گروه بندی صنایع براساس فرایند تولید و میزان آلودگیهای محیط زیست............................................................ 34

فصل سوم................................................................................................................................................................. 35

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 35

سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 36

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 36

هزینه زمین :............................................................................................................................................................. 36

هزینه محوطه سازی :............................................................................................................................................... 37

هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................ 37

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :.............................................................................................................................. 38

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :...................................................................................................................... 38

هزینه تجهیزات آزمایشگاهی :................................................................................................................................. 39

وسایل اداری و خدماتی........................................................................................................................................... 39

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی...................................................................................................... 39

هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 40

هزینه های پیش بینی نشده...................................................................................................................................... 40

هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 41

سرمایه در گردش :................................................................................................................................................... 41

هزینه پرسنل :........................................................................................................................................................... 42

هزینه آب – سوخت – ارتباطات :.......................................................................................................................... 43

هزینه تعمیر و نگهداری :......................................................................................................................................... 43

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 44

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 44

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 45




خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

هدف از انجام این بررسی , مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید نودل است . در این بررسی بازار فروش , واردات و صادرات , واحدهای فعال و در دست احداث , منابع تأمین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است .

طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 7238 میلیون ریال و سرمایه درگردش مورد نیاز برابر 689 میلیون ریال و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 4667 میلیون ریال است . سرمایه گذاری طرح ظرف مدت سه سال برگشت می یابد . لیکن برآوردهای اقتصادی به شدت تابع قیمت مواد اولیه میباشد و توانایی رقابت با شرکتهای دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است .

احداث واحد در تمام استان ها به علت جدید بودن محصول قابل توجیه میباشد ولی هر چه نزدیکتر به بازارهای مصرف ( شهرهای بزرگ ) باشد از مزیت بهتری برخوردار میباشد



نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نودل



محل اجرا :





مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن












دلایل انتخاب طرح :

این کالا بدلیل استفاده محصولات کشاورزی به عنوان مواد اولیه و در حقیقت ایجاد ارزش افزوده برای کالاهای کشاورزی و ایجاد اشتغال مناسب برای کشورهایی که دارای محصولات کشاورزی با قیمت و کیفیت مناسب بسیار مطلوب میباشد .

به علت ماندگاری زیاد و آماده شدن سریع آن که نیازی به محل پخت ندارد و ارزش غذایی بالا ی نودل از آن میتوان در شرایط بحران و در مناطق آسیب دیده از بلایای طبیعی مورد استفاده قرار گیرد که به اهمیت این غذا به عنوان یک وعده غذایی گرم در شرایط اضطراری و شرایط بحرانی می افزاید.

همچنین بدلیل تغییر بافت سنتی خانواده ها در کشورهای در حال توسعه مصرف غذاهای آماده تولید شده به صورت صنعتی در حال گسترش بوده و بسیاری از کشورها سعی در گسترش اینگونه محصولات دارند.

جدای از بررسی سیاست های داخلی دولت و وزارت بهداشت که اخیرا توجه خاصی به این امر پیدا کرده اند کشورهای مختلف جهان و موسسه های بین المللی زمان بسیار زیادی است که به اهمیت این ماده غذایی پی برده و یکی از اولویت های سیاست خود را این موضوع قرار داده اند و به سرعت در حال رشد دادن و حمایت از صنعت نودل سازی هستند.



وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر میباشد .



تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

مشخصات کلی محصول

نام محصول نودل نوعی ماکارونی آماده طبخ)میباشد که با کد آیسیک 15492331 در اداره صنایع و معادن قابل شناسایی میباشد که مشخصات و ویژگی های آن در زیر شرح داده شده است. این محصول نوعی غذای آماده با پایه غلات (گندم ) میباشد که کلیه خواص گندم را داراست طی آزمایشاتی مشخص شده است که نشاسته ماکارونی 2 برابر نان و 3 برابر برنج است و باعث ترشح هورمون سروتنین که کنترل کننده احساسات در بدن است , می شود.این محصول آماده مصرف میباشد که میتواند توسط کلیه خانوار ها بخصوص افرادی که زمان کمتری برای تهیه و طبخ غذا دارند مورد مصرف قرار گیرد. این محصول بسیار سالم و بهداشتی است و از ارد گندم تهیه میشود .

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

انواع غذاهای آماده دیگر و ماکارونی ها و غیره میتواند جایگزین این محصول تعریف شود ولی با توجه به سرعت آماده شدن آن و عدم نیاز به محلی برای پخت و قیمت مناسب و خواص غذایی مطلوب آن مزیت بالایی نسبت به دیگر جایگزینهای خود دارد .





کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

به نظر می رسد سرآغاز پیدایش نودل فوری در کشور ژاپن در سال 1950 بوده است ، و اکنون در بیش از 80 کشور در سراسر دنیا تولید می شود .در سال 2001 بیش از یک میلیون تن نودل در چین تولید شد، حدود 700 هزار تن در ژاپن و اندونزی ، 270 هزار تن در کره جنوبی ، 200 هزار تن در ویتنام ، 80 هزار تن در تایلند ، 50 هزار تن در تایوان ، و 40 هزار تن در فیلیپین تولید شده است. راحتی و از عهده هزینه آن برآمدن از فاکتورهای مهمی هستند که باعث رشد محبوبیت نودل بین مصرف کنندگان شده است . مصرف سرانه نودل از سال 1995 در بسیاری از کشورهای آسیایی بطور یکنواخت در حال افزایش است .

اساس آخرین پژوهشهای موسسه یورومانیتور اینترنشنال ،آمریکاییها بیشترین مصرف غذای آماده را دارند ،و ژاپنی ها جهت خوردن غذا در بیرون از خانه بیشترین هزینه را می کنند.

بر اساس آخرین تحقیقات موسسه یورومانیتور اینترنشنال در سال 2005 مصرف سرانه غذای آماده در امریکا 566 دلار بوده است و به دنبال آن کشورهای کانادا ، انگلستان و استرالیا به ترتیب با مصرف سرانه 456 دلار ، 390 دلار و 363 دلار در مکان های بعدی قرار دارند. این مصرف سرانه بالا نشان دهنده اهمیت غذای آماده در شکل زندگی این کشورهاست . جالب است بدانید کشور کره جنوبی با سرانه مصرف 239 دلار برای غذای آماده بالاتر از کشورهای ثروتمند اروپایی مانند اتریش ، آلمان ، سوئیس و سوئد قرار گرفت.



بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

با توجه به عزم دولت برای رفع موانع توسعه صادرات غیر نفتی بر اساس برنامه چهارم توسعه , تولید و صادرات این گونه محصولات با توجه به پتانسیل های بالقوه فراوانی که در کشور وجود دارد در این زمره قرار خواهد داشت و از حمایت های دولت برخوردار خواهد شد .همچنین با توجه به وجود مناطق بحران زده درمنطقه پیش بینی می شود که صادرات این گونه محصولات با رشد بیشتری انجام گیرد.بعلاوه با توجه به این نکته که کشور ما از نظر تولید محصولات کشاورزی از نظر کمی و کیفی از جایگاه ممتازی در منطقه برخوردار میباشد در نتیجه نسبت به کشورهای منطقه مبتوان به مواد اولیه ارزانتر و با کیفیت بهتری دسترسی داشت .



بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول :

تکنولوژی های موجود:

برای تولید نودل دو نوع خط تولید (فرایند ) وجود دارد. در یک روش آرد گندم پس از دریافت و خمیر شدن در دستگاه اختلاط دو محوری و عبور از دستگاه رول های پیوسته که به منظور صاف و یکنواخت شدن سطح خمیر و خروج حباب هوا در مسیر خط تعبیه شده است , در دستگاه پخت , بخار پز میشود .خمیر در اثر طی مسیر دستگاه در اثر مجاورت با بخار پخته شده و پس از خروج از مرحله پخت بوسیله کاتر برش خورده و به ید و بوسیله همین دستگاه چین خورده و دسته دسته ? صورت رشته هائی با طول دلخواه در می میشوند.و در ادامه مسیر توسط نوار هدایت گر به دو دستگاه خشک کن منتقل میشوند .


پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون در 77 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی صنعتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 87 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 77
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون در 77 صفحه ورد قابل ویرایش



فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 7

فصل اول - چکیـده نتایج.......................................................................................................................................... 8

بررسیــهای طـــرح تولید نــوار آب بندی تفلون.................................................................................................... 8

چکیـده نتایج بررسیــهای طـــرح تولید نــوار آب بندی تفلون............................................................................ 9

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 12

کلیــــات................................................................................................................................................................. 12

مقدمه :...................................................................................................................................................................... 13

(1-2)-ویژگیها و مشخصات فنی محصول............................................................................................................. 13

(2-2)مقایسه کیفی کالای رقیب.............................................................................................................................. 14

نوار آب بندی تفلون در مقابل الیاف کنف برتریهایی دارد که در ذیل اشاره ای به آنها می شود :........................ 15

(3-2)- بررسی بازار و قیمت فروش..................................................................................................................... 15

فصــل سوم.............................................................................................................................................................. 17

بررسیهای فنی.......................................................................................................................................................... 17

مقدمه :...................................................................................................................................................................... 18

(1-3)- ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه............................................................................... 19

(1-1-3)- نکات علمی پیرامون فرایند.................................................................................................................. 19

الف – مخلوط صحیح :............................................................................................................................................ 19

ب – شکل دهی مقدماتی........................................................................................................................................ 20

ج – کشیدن و شکاف دادن دقیق :.......................................................................................................................... 20

د- پیوستگی و هماهنگی تجهیزات......................................................................................................................... 20

(2-1-3)- ارزیابی روشهای مختلف تولید :........................................................................................................... 21

الف – اکستروژن و انواع آن.................................................................................................................................... 21

اکسترودر تک پیچه................................................................................................................................................... 21

اکستردر پیستونی...................................................................................................................................................... 22

ب- روشهای تولید ورقه های نازک......................................................................................................................... 22

(3-1-3) – مبانی انتخاب مناسب ترین دستگاههای تولید................................................................................... 22

(2-3)- تشریح دقیق و جامع فرایند منتخب و رسم نمودار از گردش موارد :..................................................... 23

مراحل مختلف تولید نوار آب بندی تفلونی به ترتیب ذیل خواهند بود :.............................................................. 23

هریک از این موارد به تفکیک در ذیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت :............................................................. 24

الف - الک کردن :................................................................................................................................................. 24

ب – مخلوط کردن :................................................................................................................................................ 24

ج – شکل دهی مقدماتی :....................................................................................................................................... 24

د – اکستروژن :........................................................................................................................................................ 25

ه – تولید ورقه های نرم ، نازک و براق :............................................................................................................... 25

و – خشک کردن :................................................................................................................................................... 25

ز – کشیدن و شکاف دادن :.................................................................................................................................... 25

ح – پیچیدن نهایی :................................................................................................................................................. 25

(3-3) – کنترل کیفیت :.......................................................................................................................................... 26

( 1-3-3) – کنترل کیفیت در حین تولید.............................................................................................................. 26

( 2-3-3 ) – کنترل کیفیت محصول :.................................................................................................................... 26

( 4-3) – تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد :......................................................... 27

(5-3)- مواد اولیه :................................................................................................................................................. 28

(1-5-3)- پودر پلی تترافلورئاتیلن........................................................................................................................ 28

ماده پلیمری پلی تترافلورواتیلن............................................................................................................................... 28

(2-5-3)- روان کننده............................................................................................................................................ 29

(4-5-3)- پلاستیک برای بسته بندی.................................................................................................................... 29

(5-5-3)- کارتن برای بسته بندی......................................................................................................................... 29

(6-5-3)- جمع بندی مواد اولیه مصرفی.............................................................................................................. 30

جدول (1-3)مشخصات و میزان مواد اولیه مصرف جهت تولید نوار آب بندی تفلون........................................ 31

(6-3)- ماشین آلات و تجهیزات خط تولید.......................................................................................................... 31

فهرست تجهیزات به کار رفته در خط تولید نوار آب بندی تفلونی به ترتیب ذیل می باشد:................................ 31

جدول (2-3) دستگاهها و تجهیزات خط تولید نورآبندی تفلونی......................................................................... 32

(1-6-3) نقشه استقرار ماشین آلات...................................................................................................................... 33

(7-3) تاسیسات عمومی......................................................................................................................................... 33

تاسیسات معمول مورد نیاز برای کلیه واحدهای صنعتی به قرار ذیل خواهد بود :............................................... 34

توضیحات تفصیلی پیرامون هر یک از این موارد و سایر تاسیسات بکار رفته در ذیل ارائه شده است :.............. 34

(1-7-3)- آزمایشگاه.............................................................................................................................................. 34

(2-7-3)- تعمیر گاه............................................................................................................................................... 35

(3-7-3)- ترابری................................................................................................................................................... 35

(4-7-3)- گرمایش................................................................................................................................................. 35

(5-7-3)- سوخت رسانی...................................................................................................................................... 36

جدول (3-3) سوخت مصرفی واحد تولید نوار آب بندی تفلونی........................................................................ 36

(6-7-3)- سرمایش................................................................................................................................................ 36

(7-7-3)آب رسانی................................................................................................................................................ 37

(8-7-3)- تهویه و هوای فشرده............................................................................................................................. 37

(9-7-3)- رفع آلودگی محیط زیست.................................................................................................................... 38

(10-7-3)- اطفاء حریق........................................................................................................................................ 38

(11-7-3)- باسکول............................................................................................................................................... 38

(12-7-3) برق رسانی............................................................................................................................................ 38

الف – برق مورد نیاز خط تولید.............................................................................................................................. 39

ب- برق مورد نیاز تاسیسات و روشنایی................................................................................................................ 39

(جدول 4-3) جمع بندی برق مورد نیاز خط تولید به تفکیک مصرف کنندگان.................................................. 39

جدول (5-3) برق مورد نیاز تاسیسات و روشنایی................................................................................................ 40

ج ) برق مورد نیاز کل واحد و برق مصرفی روزانه................................................................................................ 40

د- دیزل ژنراتور....................................................................................................................................................... 41

(13-7-3)- اثاثیه و لوازم اداری............................................................................................................................ 41

لوازم مورد نیاز جهت یک واحد کوچک تولیدی محدود بوده و تنها به موارد ذیل خلاصه می گردد :............... 41

(8-3)- نیروی انسانی............................................................................................................................................. 42

(1-8-3)- مدیریت و مهندسی............................................................................................................................... 42

(2-8-3)- کارکنان خط تولید و آزمایشگاه............................................................................................................ 42

(3-8-3)- کارکنان تاسیسات و تعمیرگاه............................................................................................................... 43

(4-8-3)- کارکنان اداری و خدمات...................................................................................................................... 43

(5-8-3)- جمع بندی پرسنل مورد نیاز جهت فعالیت کارخانه............................................................................ 43

جدول (7-3) جمع بندی پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید نوار آب بندی تفلونی................................................. 44

(9-3)- ساختمان ، زمین و محوطه سازی............................................................................................................. 44

الف – سالن تولید..................................................................................................................................................... 44

محاسبه سالن تولید................................................................................................................................................... 45

ب – انبارها.............................................................................................................................................................. 45

ج- مساحت تاسیسات............................................................................................................................................. 46

د- مساحت ساختمانهای اداری ، رفاهی و خدماتی............................................................................................... 46

ه- مساحت زمین و عملیات محوطه سازی............................................................................................................. 46

جدول (8-3)- جمع بندی ساختمانها ، زمین و محوطه مورد نیاز واحد تولید نوار آب بندی تفلونی................ 47

(10-3)- برنامه زمانبندی اجرای طرح.................................................................................................................. 47

جدول زمانبندی اجرای طرح.................................................................................................................................. 48

فصل چهــارم........................................................................................................................................................... 49

بررسیهای مالی و اقتصادی....................................................................................................................................... 49

مقدمه :...................................................................................................................................................................... 50

(1-4)- برآورد هزینه های جاری و سالانه واحد................................................................................................... 50

(1-1-4)- هزینه های تامین مواد اولیه مورد نیاز.................................................................................................. 50

جدول (1-4)- برآورد هزینه های مربوط به مواد اولیه.......................................................................................... 51

(2-1-4)- هزینه های تامین انرژی مورد نیاز........................................................................................................ 51

(31-4)- هزینه خدمات نیروی انسانی.................................................................................................................. 51

(2-4)- برآوردهزینه های ثابت طرح...................................................................................................................... 52

(1-2-4)- هزینه تجهیزات خط تولید.................................................................................................................... 52

جدول (2-4) برآورد هزینه های تامین ماشین آلات خط تولید............................................................................ 53

(2-2-4)- هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی.................................................................................................... 53

الف – آزمایشگاه و تعمیرگاه................................................................................................................................... 53

ب- گرمایش............................................................................................................................................................ 54

ج- سرمایش............................................................................................................................................................. 54

د- آب...................................................................................................................................................................... 54

ه- نجهیزات دفع آلودگی......................................................................................................................................... 54

ز- برق...................................................................................................................................................................... 54

ح – سوخت رسانی................................................................................................................................................. 55

ط- جمع بندی هزینه های مربوط به تاسیسات جانبی........................................................................................... 55

جدول (3-4) فهرست مشخصات و هزینه های مربوط به تجهیزات و تاسیسات عمومی.................................... 55

(3-2-4)- برآورد هزینه وسائط نقلیه..................................................................................................................... 55

(4-2-4) لوازم و اثاثیه اداری................................................................................................................................. 56

(6-2-4)- هزینه های قبل از بهره برداری............................................................................................................. 56

(3-4)- برآورد هزینه های مربوط به سرمایه ثابت و در گردش کارخانه.............................................................. 56

(1-3-4)- هزینه های مربوط به سرمایه در گردش به شرح ذیل منظور می گردد :............................................ 56

(2-3-4)- سرمایه ثابت.......................................................................................................................................... 57

کلیه هزینه های مربوط به سرمایه گذاری ثابت کارخانه به ترتیب ذیل می باشد:.................................................. 57

(3-3-4)- تسهیلات بانکی و کل سرمایه گذتری.................................................................................................. 57

(4-4)- هزینه های تولید......................................................................................................................................... 57

(5-4)- برآورد هزینه های سالانه........................................................................................................................... 58

(6-4)- محاسبه قیمت فروش................................................................................................................................. 58

(7-4)- شاخصهای اقتصادی.................................................................................................................................. 59

(8-4)- ارزیابی مالی و اقتصادی طرح................................................................................................................... 59

قسمت دوم 6 اطلاعات مربوط به تولید کالا........................................................................................................... 60

1-2 برنامه تولید سالانه........................................................................................................................................... 60

7-2 مشخصات و مقدار مصرف مواد اولیه............................................................................................................ 61

جدول پیش بینی عملکرد سود و زیان ویژه طرح................................................................................................... 62

هزینه های تولید........................................................................................................................................................ 62

هزینه های عملیاتی................................................................................................................................................... 63

هزینه های غیرعملیاتی............................................................................................................................................. 63

جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی طرح ( ارقام به هزار ریال)........................................................................ 64

مصارف:.................................................................................................................................................................... 64

سرمایه در گردش:.................................................................................................................................................... 64

بازپرداخت:............................................................................................................................................................... 65

پرداخت:................................................................................................................................................................... 65

ترازنامه پیش بینی شده (ارقام به هزار ریال)........................................................................................................ 66

دارائی ها:.................................................................................................................................................................. 66

دارائی های جاری:................................................................................................................................................... 66

دارائی های ثابت:..................................................................................................................................................... 66

بدهی ها:................................................................................................................................................................... 67

محاسبه خالص گردش وجوه نقدی (ارقام به هزار ریال).................................................................................... 67

تسهیلات مالی.......................................................................................................................................................... 68

مصارف:.................................................................................................................................................................... 68

جدول محاسبه ارزش افزوده................................................................................................................................... 69

جدول محاسبه سهم منابع داخلی............................................................................................................................ 70

درصد ارزش افزوده................................................................................................................................................. 70

درصد سهم منابع داخلی:......................................................................................................................................... 71

صفحه 7 پرسشنامه سازمان صنایع کوچک ایران..................................................................................................... 73

8-2 نیروی انسانی مورد نیاز و هزینه حقوق و مزایای سالیانه............................................................................... 73

9-2 مقدار و هزینه انواع انرژی مصرفی................................................................................................................. 74

قسمت سوم: پیش بینی اجزاء و براورد سرمایه ثابت و در گردش........................................................................ 74

1-3 سرمایه ثابت..................................................................................................................................................... 74

1-1-3 مقدار و بهای زمین مورد نیاز.................................................................................................................... 74

ریز ارقام مربوط به محوطه سازی و حصار کشی.................................................................................................... 75

2-1-3 برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی......................................................................... 76

5-1-3 وسائط نقلیه................................................................................................................................................ 76








خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .






چکیـده نتایج بررسیــهای طـــرح تولید نــوار آب بندی تفلون

نوار آب بندی تفلونی در اصطلاح به موادی گفته می شود که از جنس پلی تترافلورو اتیلن ساخته شده و برای آب بندی لوله ها بکار برده می شود .

بدلیل خواص شیمیایی و فیزیکی عالی ، امروزه در کاربرد مورد نظر بدون رقیب می باشد .

فرایند تولید آن شامل شکل دهی اولیه مواد ، اکسترود نمودن آنها ، تولید ورقه های نازک ، کشیدن ورقه ها و تولید نوار باریک و پهن و سرانجام برش و بسته بندی می باشد .

اصول انتخاب ظرفیت برای واحدهای تولید نوار آب بندی تفلونی شرایط و ویژگیهای بازار ، سهم قابل کسب بازار ، ویژگیهای فنی و تکنولوژی ، محدوده متداول و مط.ئن ظرفیت با تمسک به روشهای آماری و حداقل ظرفیت اقتصادی است .

مطالعات اقتصادی و مالی مربوط به اجرای طرح که نتایج مختصری از آن در جدول صفحه بعد ارائه شده است با توجه به برآورد هزینه های مربوطه و براساس فرمهای متداول موجود و استعلامات بعمل آمده از صاحبان صنایع و فروشنذدگان ماشین آلات و تکنولوژی تولید اینگونه واحدها انجام گردید و با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری جمع بندی شده است .



مقدمه :

تفلون یک محصول صنعتی بوده که بخاطر خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر بفرد دارای کاربردهای گوناگونی می باشد . از جمله کاربرد های آنها می توان به ظروف نچسب و نوار آب بندی تفلونی اشاره کرد .

تفلون (پلی تترافلورواتیلن ) از خانواده کلی فلورو کربنها می باشد . بطور کلی حدود 33 درصد از تولید 1130 هزار تنی (سال 1986 ) جهانی فلورکربنها مربوط به ترکیبات مورد مصرف در یخچالها ، 27 درصد عوامل ایجاد کف ، 19 درصد حلالها ، 18 درصد اسپری ها و 7 درصد فوروپلیمرها می باشد . بدلیل اثر منفی گازهای (CFC) بر لایه ازن انتظار می ذود اکنون سهم این گازها از 33 درصد کاهش اساسی نشان دهد .

بررسی مصارف متنوع و گسترده فلوروکربنها مستلزم شناسایی کلی آنها نسبت به ویژگیها ، مشخصات فنی و مواد تشکیل دهنده خواهد بود . تعیین جایگاه نوار آب بندی تفلونی در میان کالاهای رقیب نیز می تواند در زمینه تحقق طرح اهمیت داشته باشد که لازم است در بررسی های اولیه مربوط به آن مورد توجه قرار گیرد .



(1-2)-ویژگیها و مشخصات فنی محصول

نوار پلی تترافلوکربن که بعنوان آب بند دارای مصارف خانگر و صنعتی بسیار می باشد . دارای رنگ سفید ، براق و جنس نرم می باشد . امروزه این پلاستیک ترموپلاستیک دارای کاربرد وسیعی در پوشش دادن ظروف خانگی و صنعتی شده است . همچنین در کاربردهای صنعتی به صورت یک نواردور شیرها ، ترمزها ، اتصالات ، قطعات الکتریکی ، به عنوان عایق و نیز عامل آب بندی قوی در مقابل نشت ها به کار می رود .

پلی تترافلورواتیلن خام پودری سفید رنگ بوده که دارای حالت و کلی می باشد و میتوان از آن حتی برای روغنکاری ماشینها به جای روغن – گریس استفاده کرد .

تفلون در مقابل چسبندگی و حرارتمقاوم است . سرما بر آن بی اثراست اسیدها و بازها و سایر مواد خورنده هیچ تاثیری بر آن ندارند و در هیچ حلال شیمیایی حل نمی شود .

فرمول آن بصورت (- CF2-CF2-) بوده و نوار مزبور فاقد استاندارد ملی می باشد اما یکی از استانداردهای جهانی آن BS 4375 می باشد . تعرفه گمرکی آن 02/39 ظ 3بوده وحقوق گمرکی برابر 15 درصد و سود بازرگانی حدود 10 درصد به آن تعلق می گیرد و ورود آن به کشور آزاد می باشد .



(2-2)مقایسه کیفی کالای رقیب

تفلون در دو فرم متداول مصرفش (نوار آب بندی و لایه نسوز قابلمه ها ) به عنوان یک محصول مصرفی در ایجاد یک شبکه آبرسانی و یا یک وسیله کمکی برای ممانعت از چسبیدن غذا به ظرف بکار می رود بدلیل اینکه هیچ چسبی قادر به چسبیدن به تفلون نمی باشد و از سوی دیگر علیرغم مقاومت کشش کم مقاومت فشاری زیادی را تحمل می کند ، لذا این خصوصیات باعث شده تا تفلون علیرغم گرانی نسبی فاقد رقیب باشد به عبارت دیگر در هر دو مورد کاربرد تفلون این ماده بصورت بلامنازل می باشد . تاقبل از ابداع استفاده از نوار آب بندی تفلونی استفاده ازالیاف کنف برای آب بندی اتصالات متداول بود که با ورود تفلون به بازار استفاده از این ماده تا حد نزدیک به صفر کاهش یافته است .

د- پیوستگی و هماهنگی تجهیزات

موفقیت عملیات تولید محصول وابستگی شدیدی به عملکرد پیوسته تعدادی از تجهیزات مورد استفاده خواهد داشت . از نکات قابل توجه در این زمینه می توان به میزان محصول و سرعتهای تولید مختلف ، تاخیر عملکرد یک واحد ویژه بر کیفیت محصول و پرسنل لازم برای عملکرد این واحد ویژه اشاره کرد.

یکی از مواردی که در این زمینه حائز اهمیت می باشد تعداد شیفت فعالیت کارخانه خواهد بود که تاثیر مستقیمی بر روی دستگاهها خواهد داشت . هنگامیکه محصول فقط برای یک شیفت و در حداقل مقدار ممکن تولید می گردد .یک خط کاملاَ اتوماتیک مورد نیاز نمی باشد . به عبارت دیگر تولیدات بالا و استفاده از چندین خط تولید ، کنترل گسترده عملیات و استفاده از سیستم اتوماتیک را به منظور کاهش نیروی کارگری خط تولید توجیه می کند .





(2-1-3)- ارزیابی روشهای مختلف تولید :

فرایند تولید نوار آب بندی تفلونی بر خلاف بسیاری از فرایندهای دیگر منحصراً از طریق اکستروژن و تولید ورقه های نازک انجام می گیرد . در این روش ابتدا ماده خام پلی تترافلورو اتیلن به همراه مواد افزودنی دیگر پرس شده ، مواد پرس شده اکسترود می شوند و محصول خروجی از اکسترودر با عبور از میان غلطکهای مختلف به ضخامت کم و پهنای زیاد می رسد که در مرحله بعد با کشیدن نوار تولیدی ضخامت آن را به حد مورد نیاز می رسانند . در ذیل مختصری در مورد هر یک از مراحل و انواع آن شرح داده خواهد شد .



الف – اکستروژن و انواع آن

یکی از اساسی ترین وکم هزینه ترین روشهای شکل دهی ، اکستروژن بوده که مشتمل بر ذوب ، فشار ، انتقال و شکل دهی محصول می باشد . این فرایند در ساخت و تولید شکلهای پیوسته ای همچون میله ، تیوب ، فیلم ، ورقه ، فیلامنت ، لوله و ... توسعه یافته است . اکسترود های متداول مورد استفاده در صنعت انواع متداولی دارند که معمولی ترین آنها اکسترودر تک پیچه است که در ذیل توضیح داده شده است :



اکسترودر تک پیچه

این دستگاه که از معمولی ترین انواع اکستودر می باشد ماده پلاستیکی را در شکل گرانولی یا پودری با حرکت مارپیچ به جلو هدایت نموده و تحت فشار و درجه حرارتی که اعمال می کند آنها را ذوب می نماید . افزایش فشار سبب هدایت محصول به سمت قسمت خروجی دای گردیده با توجه به شکل دایره ای آن لوله مورد نظر شکل دهی خواهد شد .

(خروجی مربع شکل دای منجر به تولید پروفیل با مقطع مربع می گردد .)



( 1-3-3) – کنترل کیفیت در حین تولید

کنترل های انجام شده در این بخش عمدتاً محدود به عملکرد های دستگاه در حین ساخت خواهد بود که در ذیل به آنها اشاره شده است :

الف : یکنواختی کامل مواد اوایه در مخلوط کن و دادن زمان کافی آنها در جهت اختلاط کامل

ب – کنترل کامل اکستروژن

ج - کنترل پهنا و ضخامت ورقه کشیده شده

ه – کنترل محصول بریده شده قبل از پیچیده شدن



( 2-3-3 ) – کنترل کیفیت محصول :

در حال حاضر استاندارد ملی برای محصول وجود ندارد اما استاندارد 4375 انگلستان تحت عنوان : Polytera Fluorcethylene tape for thread sealing بر کنترل پار امترهایی نظیر مقومت گششی ، مقاومت در فشار زیاد ، مقومت گرمایی ، مقاوت سرمایی ، مقاومت در مقابل اسید ، مقاومت در برابر حلالها تاکید کرده است .



( 4-3) – تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد :

انتخاب مناسبتر ین برنامه و مطلوب ترین ظرفیت تولید یک واحد علاوه به بهره برداری بهینه از سرمایه گذاری انجام شده عاملی در جهت کسب بالاترین سود ممکن خواهد بود .

بالا بودن هزینه های متغیر تولید نوار آبی بندی تفلونی ، مشکلات ناشی از مدیریت واحدهای سه شیفت و هم چنین سهولت کار در کارخانجات با یک شیفت کاری از مواردی هستند که در جهد فعالیت واحد در یک شیفت کاری دخالت دارند لیکن از سوی دیگر نوع فرآیند ، وقتا تلف شده و استهلاک بیش از حد دستگاههای فرآیند در عملکرد ما پیوسته از عوامل سوق دهنده واحد به سوی فعالیت حداقل دو یا سه شیفت کاری در روز می باشند .

به منظور بهینه کردن عوامل فوق الذکر و همچنین کاهش هزینه های ثابت اولیه جهت خرید ماشین آلاتی با ظرفیت پائین تر ، مشخصه عملکرد واحد برای دو شیفت در روز تعیین می گردد . بدین ترتیب ساعات کاری واحد 16 ساعت در دو شیفت کاری خواهد بود که از این میزان 15 ساعات وقت مفید کاری خواهد بود که طی این مدت دستگاههای خط تولید بات راندمان تقریبی 90 درصد مشغول کار می باشند .

با توجه به 8 ساعت کاری برای هر شیفت و مکنظور نمودن قانون کاری مبنی بر 44 ساعت کاری در هفته علاوه بر تعطیلات آخر هفته ( جمعه ) ، هر دو هفته یک بار نیز پنج شنبه ها تعطیل خواهد بود در نتیجه با احتساب 52 روز تعطیل جمعه و در 26 روز تعطیل پنج شنبه و حدوداً 17 روز تعطیل رسمی در سال تعداد روز های کاری چنین واحدی برابر 270 روز کاری برآورد می گردد.

ظرفیت متوسط تولید دستگاهها با توجه به اندازه انتخابی نوار آب بندی تفلونی ، 2500 عدد نوار در ساعت می باشد و به این ترتیب ظرفیت سالیانه واحد حدود 11/9 میلیون عدد نوار آب بندی 10 متری تفلونی خواهد بود .

9112500=270× 15×9/0×2500



(5-3)- مواد اولیه :

ترکیبات شرکت کننده در ساخت نوار آب بندی تفلونی از تنوع زیادی برخوردار نبوده که دلیل آن را می توان در خصوصیات مطلوب پلی تترافلوواتیلن به عنوان ماده اصلی دانست همچنین بسته بندی محصول در قرقره های پلی اتیلنی صورت می گیرد که توضیحات تفصیلی پیرامون هر یک تز مواد مورد نیاز و مقادیر آنها در ذیل ارائه شده است :


پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در 48 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1297 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 48
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در 48 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3



فصل اول - کلیات............................................................................................................................................. 5

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 7

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 7

مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 9

1- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 9

2- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10

تعریف:...................................................................................................................................................................... 11

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11



فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 13

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14

بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده................................................................................................................ 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 16

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 16



فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 17

جدول 1 نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام........................................................................................................... 18

جدول 2 ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی........................................................................................ 18

جدول 3 بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها.................................................................................................................... 19

جدول 4 افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی............................................................................................. 19

شکل 1 سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال 2001.............................................................. 20

شکل 2 میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (1997- 2003).............................................................. 20

جدول 5 جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال 1996................. 21

جدول 6 مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های 1978 تا 1996 بر حسب هزار تن.... 21

جدول 7 نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های 1995 و 2000 و 2001 و 2002 (هزار تن) 22

جدول 8 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385................................... 22

جدول 9 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 %............................................................... 23

جدول 10 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385............................................ 24

واردات سال 1379................................................................................................................................................. 24

واردات سال 1380................................................................................................................................................. 24

واردات سال 1381................................................................................................................................................. 25

واردات سال 1382................................................................................................................................................. 25

واردات سال 1383................................................................................................................................................. 26

نمودار روند واردات نمک از سال 1379 تا 1383............................................................................................... 26

جدول 11 میزان تولید نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379................................................................. 27

نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های 1385 تا 1379......................................................................... 27

جدول 12 میزان مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379.............................................................. 28

نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379..................................................................... 28

صادرات سال 1379................................................................................................................................................ 29

صادرات سال 1380................................................................................................................................................ 30

صادرات سال 1381................................................................................................................................................ 31

نمودار روند صادرات نمک از سال 1379 – 1385............................................................................................. 33

نمودار روند نیاز به محصول تا سال 1389............................................................................................................ 33

نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال........................................................................................................ 34

جدول 13 لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز............................................................................................. 35

جدول 14 برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید....................................................................... 36

جدول 15 محاسبه مساحت مورد نیاز طرح........................................................................................................... 37

جدول 16 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی............................................................................................ 38

جدول 17 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی................................................................................................ 38

جدول 18 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی...................................................................................................... 39

جدول 19 برآورد هزینه وسائل حمل و نقل........................................................................................................... 40

جدول 20 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 40

جدول 21 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت......................................................................................................... 41

جدول 22 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه 12000 تن نمک طعام.................................... 41

جدول 23 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 42

جدول 24 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی.................................................................................................. 42

جدول 25 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 43

جدول 26 برآورد برق مصرفی واحد..................................................................................................................... 43

جدول 27 میزان آب مصرفی (روزانه)................................................................................................................... 44

جدول 28 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................ 44

جدول 29 برآورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 45



فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.............................................................. 46

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 47























خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

- 1 مقدمه :

نمک صعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهمترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است . افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده ای با 14000 کاربرد یاد شود .

عمومی ترین گرید نمک مورد مصرف در ایران نوع خوراکی آن بوده که خود به سه دسته عمده از لحاظ درجه خلوص تحت عناوین نمک صنایع غذایی ، نمک سفره و نمک آشپزخانه تقسیم می شود . نمک طعام به صورت کریستال های سفید مکعبی شکل یا دانه های ریز (گرانول) و یا پودری شکل است . هنگامی که دارای کریستال های بزرگ باشد بیرنگ ، شفاف یا سفید است . بررسی ساختمان بلورین اصلاح نمک بوسیله اشعه ایکس ثابت کرده است که این املاح در حالت جامد بصورت یون ، دارای ساختمان مکعبی شکل با وضعیت هشت وجهی هستند . بلورهای نمک طعام دارای نقطه ذوب و نقطه جوش بالایی بوده و نمک طعام مذاب دارای خاصیت هدایت الکتریکی زیادی است . به همین دلیل در حلال هایی که ثابت دی الکتریک بالایی دارند مانند آب کاملاً قابل تفکیک است .

علاوه بر مصارف خوراکی ، نمک عامل حجیم کننده برای پاک کننده های سنتزی و استاندارد کننده های رنگ ها می باشد . در سرم سازی ، حمام های نمک و پرکننده های قرص ها و تهیه آنزیم نیز کاربرد دارد .

به عنوان علف کش ، قارچ کش و ضد باکتری و میکروب نیز مصرف می شود . از اینرو نقش محافظت کنندگی خاصی در صنایع غذایی دارد . علاوه بر این ها برای سخت گیری و عمل احیا رزین های تبادل یونی نیز استفاده می شود .

نمک ید دار نوع دیگری از نمک طعام است که با ترکیباتی از جمله ید پتاسیم ، کربنات منیزیم و تیوسولفات سدیم غنی شده است . به طور کلی افزودن ترکیباتی مانند ید به نمک به پیشنهاد سازمان بهداشت و خواربار جهانی و به منظور جلوگیری از بیماری هایی مانند گواتر انجام شده است .



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نمک تصفیه شده



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 40 نفر میباشد .

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.





مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .





شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1- اشخاص حقیقی

- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم



2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید نمک تصفیه شده استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .


پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات در 35 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1144 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات در 35 صفحه ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3



فصل اول - کلیات............................................................................................................................................. 4

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 5

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 5

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 5

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 6

مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 6

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 6

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 7

1- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 7

2- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 7

مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 7

اصلاحیه جواز تاسیس :.............................................................................................................................................. 8

تعریف:........................................................................................................................................................................ 9

صدور پروانه بهره برداری :........................................................................................................................................ 9

مراحل صدور توسعه طرح :....................................................................................................................................... 9



فصل دوم - روش انجام کار......................................................................................................................... 11

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 12

بازدید از کارخانه تولید نبات و آب نبات............................................................................................................... 12

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 12

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 13

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 14



فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 15

جدول 1 ویژگی های آب نبات............................................................................................................................... 16

جدول 2 واحدهای فعال در زمینه تولید نبات........................................................................................................ 17

جدول 3 واحدهای فعال در زمینه تولید آب نبات................................................................................................. 18

جدول 4 واحدهای در دست احداث جهت تولید نبات........................................................................................ 19

جدول 5 واحدهای در دست احداث جهت تولید آب نبات................................................................................. 19

جدول 6 واحدهای نبات در دست احداث........................................................................................................... 20

جدول 7 واحدهای آب نبات در دست احداث..................................................................................................... 21

نمودار تولید آب نبات را به صورت زیر می توان مشخص کرد :......................................................................... 24

نمونه ای از یک خط تولید آب نبات به صورت زیر می باشد :............................................................................ 25

جدول 8 هزینه محوطه سازی.................................................................................................................................. 26

جدول 9 هزینه ساختمان......................................................................................................................................... 26

جدول 10 ماشین آلات........................................................................................................................................... 27

جدول 11 هزینه تاسیسات...................................................................................................................................... 27

جدول 12 هزینه های قبل از بهره برداری.............................................................................................................. 28

جدول 13 هزینه انرژی............................................................................................................................................ 28

جدول 14 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز و قیمت ریالی آن در بازار داخل...................................................... 29

میزان مواد اولیه مورد نیاز در یک ماه..................................................................................................................... 29

جدول 15 هزینه های ثابت سرمایه گذاری............................................................................................................. 30

جدول 16 هزینه های متغیر تولید (کل هزینه های زیر برای یک سال می باشد )................................................. 30

جدول 17 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال....................................................................................... 31

جدول 18 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی............................................................................................................ 32



فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات..................................................................... 33

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 34













خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید نبات و آب نبات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

1- 1 مقدمه :

در این طرح دو محصول نبات و آب نبات مورد بررسی قرار گرفته است ، که این دو محصول با کدهای زیر در وزارت صنایع به ثبت می رسند.

الف : نبات :15431311

ب: آب نبات : 15431312



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نبات و آب نبات



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 43 نفر میباشد .



مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.





مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .



شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1- اشخاص حقیقی

- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم



2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

- ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور



مدارک مورد نیاز:

1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستایی استان.

2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید نبات و آب نبات

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید نبات و آب نبات به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید نبات و آب نبات استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .